Wednesday, January 10, 2007

....

seisan häste raske valiku ees. kus õigeid otsuseid pole. aga then again - pole ka valesid.
vist. vist? v siiski?
kui keegi sina seda loed, siis ütle mulle, kuidas tuled sina toime oma kurbade - negatiivsete - raskete emotsioonidega?
ahja see põlevkivi näitus raelis on ikka hää küll. soovitan.

4 comments:

LeilaHella said...

njah... ma arvan, et otsused olenevad kõik olukorrast ja inimestest ja sellest, mida oluliseks pead. kui on valida kahe halva vahel, siis püüa leida kahest halvast parem... lihtsalt soovin Sulle tarkust oma dilemma lahendamisel. ja kui Sa arvad, et valesid otsuseid pole olemas, seda enam. mõtle rahulikult ja kaalu enne, kui midagi tõeliselt teed.

halbade emotsioonidega maadlemine on alati raske ja stressirikas. siin ei oska eriti midagi soovitada, sest iga inimene on omamoodi. kui mul on paha, siis ma kirjutan - paber kannatab kõike. pärast võid selle näiteks puruks rebida või ära põletada, siis läheb ka mure sellega.
soe vann ja natukene aega enda jaoks aitab ka. pane midagi vahutavat vette ja unusta pooleks tunniks kõik ära.
või... räägi kellegagi, keda usaldad. rääkimine on sama hea kui kirjutamine. tee seda, mis Sulle meeldib. peaasi, et halb Sinu sisse ei jääks. see koguneb ja lõpuks plahvatab, kui seda liiga palju Sinus on.

Anna Hints said...

aitäh:)

jadeii said...

ma ei ole eriti osav olnud oma halbade emotsioonidega toime tulemises, aga teatud murede jaoks on teatud s6brannad, kellega kovikusse minna. v6i "stressishoppamine" raamatupoes ja siis selle raamatuga kahekesi kohvikus kooki syya :)

m6ne teise meeleolu muutuse jaoks on filmid, mida aina uuesti vaatan, need kas teevad tuju lihtsalt paremaks v6i inspireerivad mind millegi positiivsega.

ja siis on mul Jumal, kelle kätte mured, negatiivsed tunded ja rasked otsused anda. sealt tuleb sõdamerahu ja see ravib.

eks see kõik ole protsess, viimaste aasatega olen märksa rohkem õppinud enda tunnetega hakkama saama ning viimased paar kuud on positiivsus negatiivsed tunded ülekaalukalt lausa võitnud!

Anna Hints said...

aitäh :)